De website voor jeugddartend Oss en omgeving

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen

Hallo beste jeugddarters,

Wij gaan aankomende donderdag weer van start met onze training.De maatregelen die wij voor de vakantie hebben opgestart blijven van kracht. Je hoeft alleen niet meer vooraf aan te melden, behalve als je nieuw bent.De Ranking datums, datums voor diploma darten en aanverwante toernooien staan nog niet vast, dus die delen wij later met jullie.Voor de diegene die afgelopen jaar reeds lid waren en dus inschrijfgeld betaald hebben, hoeven dit seizoen niet te betalen. Voor nieuwe darters die lid willen worden is het inschrijfgeld gewoon 7,50 euro. Wij zullen dit jaar ook niet-leden accepteren die een keer willen komen darten, deze betalen 1,50 euro per keer.Hieronder nogmaals de maatregelen en wij hopen jullie aankomende donderdag gewoon weer om 1900 uur in de Wiek te zien.

  • Bij klachten blijf je thuis: koorts, hoesten, niezen doe je in de elleboog
  • Handen wassen met desinfectiegel ( deze hebben wij bij de ingang staan)
  • Begeleiding zal mondkapjes dragen, waar nodig
  • Zoveel mogelijk anderhalve meter afstand houden ook de jeugdspelers
  • Er dient een leeg bord tussen de trainingsborden blijven
  • Ruimte bij de oche is aangegeven
  • Spelers en begeleiding mogen alleen gebruik maken van eigen materiaal. Dus niet lenen van elkaar.
  • Speler dient te wachten met zijn pijlen uit het bord te halen, totdat de schrijver geteld heeft en opgeschreven heeft, daarna zal de schrijver achteruit stappen en wachten op de lege baan, totdat de speler zijn pijlen uit het bord heeft gehaald, als een pijl te hoog in het bord of erboven zit, zal een begeleider deze uit het bord halen met een doek of met handschoenen aan.
  • Als er een ander moet schrijven, brengt de laatste schrijver de borstel en stift naar de begeleiding deze zal zorgen dat de borstel en stift gereinigd wordt en zal deze daarna overhandigen aan de volgende schrijver.
  • Ouders dienen hun kinderen buiten af te zetten/ op te halen bij de zaal of alleen naar de zaal te laten komen/ naar huis laten gaan, ouders dienen in alle gevallen buiten te wachten. Tenzij er een afspraak is gemaakt met de eigenaar van de Wiek, dat zij binnen mogen zijn. De ouders verzorgers dienen die een afspraak hebben gemaakt met ons of de begeleiding dienen voor in het cafe te blijven. De enige volwassenen aanwezig: de begeleiding en de 2 eigenaren van de Wiek.

Vragen of informatie mag u altijd contact met ons opnemen per mail, telefoon of per whatsapp: jeugd@ohdc.nl of 06-159864499

Met vriendelijke groet,
De Jeugdbegeleiding van het OHDC

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Follow by Email